De vergelijkingssite voor al uw verzekeringen.

Welkom op de site voor het vergelijken van verschillende verzekeringen. Voor je zijn alle verschillende verzekeringen en verzekeraars op een rijtje gezet zodat je in enkele ogenblikken de grote verschillen kunt zien tussen de verzekeraars. Hierdoor zie je snel welk pakket het beste bij jou past, en welke dekking jij nodig denkt te hebben. Zo zijn er een groot aantal verschillende soorten verzekeringen in Nederland. En voor elke verzekeringen zijn er een aantal aanbieders. Wij snappen dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet in het zogenaamde ‘verzekeringenland’. Vandaar dat wij jou de helpende hand toe steken door simpel en snel te laten zien welke verzekeringen er zijn, en welke het beste voor jou uit de bus komen. Zo zorgen we ervoor dat jij niet te veel betaald voor alle verzekeringen die je nodig hebt.

Waarom een verzekering afsluiten?
Waarom zou je een verzekering afsluiten? Een verzekering zorgt ervoor dat je niet in een keer een groot bedrag hoeft te betalen aan een zorginstantie of andere persoon na een auto ongeluk of een ander incident. De afgesloten verzekering vergoed een groot deel van de kosten en zal jou enkel je eigen risico kosten. Dit is vaak maar een klein deel van het totaal bedrag.
 
Daarnaast kom je niet voor onverwachte kosten te staan bij bijvoorbeeld een ziekenhuisbezoek. Je kunt gewoon naar de dokter en achteraf zal de rekening via de zorgverzekering bij jou terecht komen. Deze bekijkt eerst of je dit jaar al jouw eigen risico hebt betaald of dat je dit nog moet afbetalen. Ben je door je eigen risico heen? Dan betaald de verzekeraar het gehele bedrag voor jou. Hierdoor worden de zorgkosten per persoon een stuk minder, wat ervoor zorgt dat jij aan het einde van het jaar veel meer geld overhoudt dan dat je niet verzekerd zou zijn.
 
Verschillende soorten verzekeringen.
In Nederland kennen we veel verschillende soorten verzekeringen. De grootste en belangrijkste verzekeringen zijn de zorgverzekering en de autoverzekering. Een zorgverzekering helpt je bij kosten die je maakt voor zorg, dit kan zijn een doktersbezoek, maar ook een ziekenhuisbezoek of een fysiotherapeut. Je autoverzekering is er voor ongelukken die jij of een ander veroorzaakt, als je pech krijgt onderweg of andere zaken die je kunt bedenken bij je auto. Verder kun je er ook voor kiezen om je inboedel te laten verzekeren. Dit zorgt ervoor dat je bij diefstal de dagwaarde van de gestolen goederen terug krijgt.  
 
Verzekeringen voor 2020 vergelijken.
Ben je op zoek naar een nieuwe verzekeraar in 2020, ook die kun je simpel en snel vinden op verzekeringvergelijk.com. Wij zorgen voor een up-to-date aanbod van verzekeraars en verzekeringen om jou te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Ga je bijvoorbeeld op vakantie in 2020 dan kun je hier snel en eenvoudig een reisverzekering hier afsluiten.